Anunturi Online - Detalii
Pentru orice detaliu legat de anunturi, publicitate sau parteneriat, va rugam sa folositi pagina de Contact
Termeni si conditii
Bun venit pe www.anunturidiverse.ro! Intra Esti nou pe site? Inregistrare cont
Categorii

Termeni si conditii

Multumim pentru interesul manifestat fata de site-ul („Site”), produsele („Produse”) si serviciile noastre („Servicii”).

Folosirea Site-ului, a Produselor sau Serviciilor presupune implicit ca acceptati prezentii Termeni Si Conditii („Termenii”) . Va rugam sa ii cititi cu atentie pentru ca acestia atrag responsabilitati legale pentru care va dati acordul din primul moment al vizitarii site-ului.

Drepturi de autor
Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop, exceptie facand situatia in care numedomeniu.net acorda in scris aceasta permisiune.
Alte produse si companii mentionate in cadrul acestui Site pot fi la randul lor marci inregistrate ce presupun, la randul lor, acceptarea propriilor termeni si conditii.

Continutul informatiilor site-ului
Acest Site impreuna cu textul, numele, imaginile, logo-urile asociate cu numedomeniu.net si companiile afiliate, sunt redate „asa cum sunt”, fara nici o reinterpretare sau aprobare si fara o garantie de orice fel, fie expresa sau implicita.

În nici o imprejurare, numedomeniu.net nu va fi responsabila pentru orice tip de daune, inclusiv, fara a se limita, la daune indirecte, daune de consecinta sau daune care rezulta din utilizarea site-ului sau a conexiunii cu acesta.

Desi preocuparea majora a numedomeniu.net este de a transmite informatii actualizate si cat mai exacte, numedomeniu.net nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, dar va asiguram ca vom depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Desi numedomeniu.net a depus eforturi sustinute pentru a se asigura ca informatiile si grafica sunt corecte la momentul adaugarii lor, materialul Site-ului poate contine inadvertente tehnice, erori de tehnoredactare sau informatii care nu mai sunt de actualitate.

Link-urile spre site-urile unor terte parti
Anumite elemente din continut, Produse sau Servicii disponibile prin intermediul Site-ului nostru ar putea apartine unor terte parti.

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat numedomeniu.net. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. numedomeniu.net nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri care se acceseaza prin link-uri.

Nu suntem raspunzatori de nici o dauna referitoare la achizitiile de bunuri, servicii, resurse, continut sau orice altfel de tranzactii care au legatura cu website-uri de terta parte. Va recomandam sa cititi cu atentie practicile acestor terte parti si sa va asigurati ca le intelegeti inainte de a initializa o tranzactie. Orice problema ati avea vis a vis de site-urile de terta parte, fie plangeri, solicitari sau intrebari, trebuiesc redirectionate acestora.

Utilizari interzise
Alaturi de restrictiile mentionate anterior, este strict interzisa folosirea Site-ului, a continutului sau, a produselor si serviciilor pentru:

 • orice actiune care nu se supune prevederilor legale;
 • instigarea altor persoane sa dezvolte sau sa ia parte la orice act ilegal;
 • incalcarea oricaror reglementari, reguli, legi, ordonante internationale, federale, de stat sau locale;
 • atingerea sau incalcarea drepturile noastre sau ale altora, de proprietate intelectuala;
  a hartui, abuza, insulta, defaima, calomnia, discredita, intimida sau discrimina in raport de sex, orientare sexuala, religie, etnie, rasa, varsta, origine nationala sau de invaliditate;
  prezentarea de informatii false sau inselatoare;
 • a incarca sau transmite virusi sau orice alt tip de cod distructiv care va fi sau poate fi utilizat in orice mod care va afecta functionalitatea Site-ului, site-urilor asociate sau activitatea pe Internet, in general;
 • pentru a aduna si monitoriza informatii personale apartinand altor persoane;
 • pentru spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape;
 • interese licentioase, obscene;
 • pentru a interfera cu sau eluda caracteristicile de securitate ale Site-ului, Produselor, Serviciilor sau altor site-uri sau Internet, la modul general.

In cazul nerespectarii oricareia dintre aceste prevederi de utilizari interzise, ne rezervam dreptul de a anula dreptul de a folosi Site-ul, Produsele sau Serviciile.

Alte clauze
Daca exista o incompatibilitate intre acesti Termeni si/sau Termenii specifici unui anume material, atunci cel mai nou are prioritate.

Acesti Termeni sunt guvernati de si in concordanta cu legile din Romania.

Daca acesti Termeni nu sunt acceptati in totalitate, folosirea Site-ului, a Produselor si Serviciilor trebuie oprita imediat.

Modificari asupra Termenilor Si Conditiilor
Ne rezervam dreptul de a modifica si actualiza in orice moment prezentii Termeni Si Conditii. Orice modificare va fi postata aici si, daca este necesar, semnalizata in paginile Site-ului.

Hello! Intra sa obtii mai mult.
Home Cauta Anunturi favorite Contul meu Alertele mele Informatiile mele personale Anunturile mele Contact
Cauta in site
Cuvant cheie
Categorie
Adresa

Judet

Oras

Foto
Pret

Pret:

-
Avansat